Scherpe kapstokhaken

Backpacks and Jackets by Backdoor​​​ foto

Het typische gereedschap dat gebruikt wordt om kleding op te hangen zijn over het algemeen kleerhangers. Probeer uw kleding te maximaliseren zonder uw kleurrijke hangers te overbelasten. Laat me je voorstellen aan een verscheidenheid van cutting edge jashaken, beschikbaar voor aankoop als decoratieve jashaak accessoires die uw persoonlijke stijl kan toevoegen aan elk huis decor.

Kristallen jashaken zijn er in twee verschillende varianten:

o Wordt geleverd met standaard haken, maar kristal gecoat.o Wordt geleverd met standaard haken, maar bovendien met kristal en patroon jashaken.

Elke huiseigenaar zal een staaf ter grootte van een kamer vinden om hen te helpen hun chaos van kleren, hoeden, en verstrooien te organiseren.

Kapstokhaken voor elke stijl

o Zwarte haak, ontworpen om te coördineren met elke stijl van kleding, dubbel zo! o Shabby Chic, romantische kristallen hakenso Gemakkelijk te monteren, standaard hakenso Caliation haak, gemakkelijk te monteren uit een haak ketting

Accessoires jashaken

o Opknoping zak kleding / kleding zak, om uw portemonnee, portemonnee, sleutels, mobiele telefoon, en een aantal andere kleine kostbaarheden te houden.o ination kapstok haak.o Opknoping kapstok haak voor variatie, van traditioneel tot hedendaags. Schoenhaak, meestal te gebruiken aan een kant van de deur, om het een eenvoudige taak om de schoen overeenkomen met de kleding te maken, maar ook de achterkant van de schoenen netjes en schoon te houden.o T-bar haak voor het ophangen van hoeden of petten op de binnenzijden van uw kast deuren.o Gespiegelde vacht haken om de illusie van ruimte toe te voegen in kleine ruimtes. Kapstok haak

Als je eenmaal de taak hebt volbracht om je leven te organiseren door het kopen of het maken van de tijd om een specifieke tijd van de dag te gebruiken om je items te organiseren, zijn er nog een aantal andere dingen die je moet doen nadat je kleren zijn opgehangen om te voorkomen dat ze gekreukt raken met kreuk, om ze er nieuw en fris uit te laten zien.

Gerelateerd bericht