Hoe gebruik je 4 amas

gieten extra vergine olijfolie - olie stockfoto's en -beelden

Het is gemakkelijk te gebruiken. Erg makkelijk.

Eerst moet je de bad- of douchecontainer vullen met warm water. Vul het ongeveer een centimeter of meer met water. Plaats de diffuser op de vloer of in het midden van de kamer. De hoogte van de diffuser is gebaseerd op de grootte van de container die je gebruikt. De ideale waterstand of dichtheid is ongeveer 1,4 gram per kubieke meter.

Nadat je de bad- of douchemuts hebt opgezet, plaats je de diffuser op de vloer. Je kunt het laten staan ​​in de positie waarin het hoort te staan, omdat het water in heet water zal wervelen. Verwijder de diffuser en plaats deze op de vloer. U mag de diffuser op de vloer houden, omdat dit helpt om de luchttemperatuur en luchtvochtigheid op peil te houden.

Uitleg over de 4-amas cadeaumethode

Als u zich de 4-amas-aankoopmethode herinnert, kunt u het beste uit uw bloemen halen. Deze manier van kopen is het kopen van bloemen bij een lokale kweker in de 4-amas winkel. Amalfi is bijvoorbeeld een van de grootste Amalfi-achtervolgingen die je kunt bezoeken. Je koopt bij de 4-amashop. Wat moet je nu doen? Je haalt de kaartjes van de bloemen, sluit de deksel goed af met plakband en doe de bloemen erin. Daarna plaats je ze in de trimmer. Je moet het water naar je toe laten komen, dan pak je de rozen en zet je deze in het water. Als er een scheiding is tussen het water en de roos, leg dan dat deel van de stengel onder water. Herhaal dit proces met de rest van de rozen totdat alle stelen in het water staan.

Nu heb je nog maar een paar stelen over. Je moet de stelen in de pot plaatsen die nog steeds met touw is vastgebonden. Je kunt de pot vullen met water maar je mag de rozen niet vastzetten want dat is een van de 4-amas regels. Als je eenmaal de 4-amas techniek hebt toegepast bij het binden van de rozen, mag je ze eruit halen, maar het wordt aangeraden ze zo te plaatsen dat ze niet kunnen ontkiemen.

Nu heb je nog maar een paar spikes over. U moet het water uit het pistool in de open steel spuiten om het water te verwijderen. Je moet de stengel afsnijden en opzij leggen. En plaats de spike op het uiteinde van de stengel door de stengel af te knippen met een guillotine. U moet de stengel controleren om er zeker van te zijn dat deze glad is. Als het ruw is, kun je de stompe schaar gebruiken om de stengel af te knippen.

Je moet de schone rozen nemen en in een van de tonnen snijden. Met behulp van het mes moet je een punt van de onderkant naar de bovenkant van de stengel afsnijden. U moet de puntenslijper in de buis plaatsen en met de punt van het mes een kleine punt van de rand van de stengel afsnijden. Je moet de punt van het mes gebruiken om het vlees en de botten eruit te halen. Gebruik het lemmet van het mes niet om in de stengel van de roos te snijden, omdat de roos dan zijn kleur verliest.

Gerelateerd bericht