Binnenhuisarchitectuur voor Binnenhuisarchitectuur

Vintage meubels

Van kant-en-klare kussens tot pittige stoelen, decor en verlichting spelen een belangrijke rol bij de inrichting van een kamer. Als u nadenkt over een professionele aanpak van het interieurontwerp, volgen hier enkele aanwijzingen: doorbreek de muur met mode, een backsplash met kleur, combineer natuurlijk met metallic en dambord met strepen als verbindend element.

De eerste regel voor binnenhuisarchitectuur is nooit te geloven dat iets te veel is. Streef naar “zoetheid” in plaats van “drukte”. Belicht al die hoekjes en gaatjes net als een camera. Het idee is om alle leefruimtes van een huis te definiëren met minimale inspanning en zonder draperie. Dit geldt voor show maar ook voor praktisch nut.

“Meubilair dient als een scherm: je ziet het, het ruikt ook, het is een deel van de kamer. Het is een code, het is een verwijzing naar wat zich binnenin bevindt. Het is de eerste spiegel die we herkennen en een stuk symboliek, dat de essentie van de kamer onthult”. –VERTELD J.

Design gaat meer over schoonheid dan bruikbaarheid. Kies de stukken die u en uw gezin aanspreken. Als u op zoek bent naar een kamer om in te richten, denk dan aan comfort. Wie zal de kamer gebruiken? Vloerbedekking? Gordijnen? Kinderen? Kleedkamers? Een kleed? Design is een proces; het is net als mode waar elk aspect van elkaar afhankelijk is. Kies wat bij uw persoonlijkheid past, niet wat anderen hot of not vinden. Aan een benauwde kamer kun je zeker zien dat het aan persoonlijkheid ontbreekt. En de persoonlijkheid van een kamer ontwerpen is net zoiets als een man zijn gezicht laten scheren of een vrouw haar haar laten opsteken.

Een heel nieuw soort interieurontwerp is de Shabby Chic stijl van woninginrichting. Het is een soort romantisch concept om iets “versleten” in elkaar te zetten. In plaats van massa-geproduceerde stukken te gebruiken die in alle opzichten identiek zijn, gaat het bij shabby chic om het gebruik van lundia meubelen die licht beschadigd zijn. Het mooie is dat je verschillende van die stukken kunt kiezen die al gebruikt zijn, en dan een kroonluchter, distressed planken, of past-utations kunt toevoegen om je ruimte bij te werken en te de-ouderen. Gebruik een grote verscheidenheid aan kleuren en texturen om de perfecte mix te creëren!

Zoals eerder gezegd, gaat het bij interieurdesign om het creëren van een sfeer. Dit geeft elke kamer zijn eigenheid en uniciteit. Hoe doe je dat? Denk “grijs” om te beginnen. Denk “chic” voor modernere en eigentijdse ruimtes. Gebruik neutralen, bruintinten, grijzen, bruintinten en grijstinten. Gebruik voor landelijke thema’s warme tinten zoals crème, roodbruin en boter. Voor Aziatisch geïnspireerde ruimtes zijn koele neutralen ideaal. Gebruik kleur om uw stemming te bepalen, niet alleen om te decoreren. Wanneer u kleur gebruikt als alternatief voor patroon, gebruik dan vooral monochromatische tinten of grijstinten of bollen. Dit soort zinnen ” adviseert dat lichtere kleuren een ruimte visueel vergroten, terwijl donkerdere donkere kleuren de ruimte afsluiten. Daarom geeft het gebruik van donkerdere kleuren direct meer energie en ” Iris ” meer warmte.

Neutrale interieurs zijn over het algemeen warm en onderhoudend, trendy, gezellig en doorleefd. Het “leefbaar” maken van een ruimte wordt bereikt door het circuleren, circuleren, en tunen. Om een ruimte in dit opzicht werkbaar te maken, moet u proberen “beschutte lucht” ventilatie, verlichting en geluid toe te voegen. Ruimteplanning is een praktische en psychologische onderneming. Doe dus uw best om de ruimte te krijgen die u nodig hebt. Met behulp van “SPACE lineman” gordijnen en een op- en neergaande gordijnroede, kunt u een kantoor van 10 x 8 voet laten aanvoelen als een appartement in een grote loft! Een comfortabele zithoek voor een formeel diner met een traditioneel Chinees kamerscherm, een glazen monitorscherm met interessante rotsen, en een hoekbank is de kamer die een geweldige plek om te ontspannen zou kunnen worden. Het idee om hiervoor kwaliteitsmeubelen te gebruiken is dat men zich ofwel “Competitief”, ofwel “Rusteloos” voelt, maar niet “Vertraagd”. Overweeg ook twee stoelen in te richten met houten armen en kussens, en eventueel met armen en een rugleuning, om de ruimte zachter te maken. Na een drukke dag denk ik aan uitrusten, comfortabel zitten, en dynamisch blijven terwijl ik me verkwikt voel. Stel je voor dat de ruimte waarin je de hele week hebt gewerkt, is waar je naar op zoek bent. Als je ruimte gevuld is met rommel, als het een ruimte is die je gewoon niet wilt verplaatsen, als het een ruimte is die je niet gebruikt, dan is het tijd om het te veranderen! Haal diep adem, lopen door elke dag, pauzeer en reside door en na te denken. Klaar om opnieuw te beginnen.

 

lees meer

vintage meubels

lundia kasten

Gerelateerd bericht